Návštěva Agility víkendu v kempu Javorová skála

07.05.2012 20:30

V pondělí ráno jsem se i přes hrozící déšť rozhodla vydat na návštěvu na Agility víkend www.agility-tabor.cz/ do kempu Javorová skála. Sbalila jsem Safírovi baťůžek a vyrazila směr Prčice :-) ... Cestou z neznámých důvodů zahynula navigace, takže počet ujetých kilometrů jsem ve srovnání s délkou trasy trochu přetáhla o drobné bloudění. Jako správná "blondýna" sebou totiž nevozím ani mapu :-)). Naštěstí se probrala k činnosti paměť a na cestě jsem potkala pár navigací, takže nakonec mise dobře dopadla a dorazila jsem do kempu. Celou cestu pršelo, tak jsem si už myslela, že to bude trochu nezáživný výlet do místní restaurace. Ale k mému překvapení organizátoři nejspíš poručili větru dešti a nad kempem svítilo slunce a nikde ani mráček :-).

Nejdřív jsme si prihlédli okolí a chvíli sledovali trénink agilit ... Safírek s trochu pomatenými smysly, protože hned po vystoupení z auta potkal dohárávající Kiru .. a tahle poněkud šílená hormonální nálada mu zůstala až do večera :-). Pak jsme se přesunuli k coursingu a Safír si zkusil svůj první běh ... ten nedopadl úplně nejlépe, protože si nevšiml že střapec před křoviskem zatočil a rozdováděný Safír vletěl do křoví, kde si původně myslel, že mu ta věc zmizela :-). Podruhé už se ale zatáčka vydařila a druhou i když krátkou trasu zvládl na jedničku. Pak si ještě vyzkoušel dlouhou a to už pronásledoval střapeček celkem jistě :-). Bylo to prima, takže se k běhání ještě určitě vrátíme.

Pak jsme se přesunuli zpět na trénink agilit a kde jsme měli možnost dostat krátkou lekci a trochu si zaskákat :-).

Byl to moc hezký den, vraceli jsme se domů plni zážitků a příště se určitě zúčastníme celé akce :-). Pár fotek nadšeného Safíra z agilit od Natálky ...děkujem :-)